Niekoniecznie Zatrudniam 5 osób ON531 - czy dla ciebie kulawi to niedouczone, zabiedzone, sfrustrowane i zacofane istoty?
Sa rózni Od zdyscyplinowanych pracowników do totalnych leni kwalifikujacych sie do zwolnienia Jak ludzie
Napisano 06 sierpień 2005 - 18:51
Niekoniecznie Zatrudniam 5 osób ON531 - czy dla ciebie kulawi to niedouczone, zabiedzone, sfrustrowane i zacofane istoty?
Napisano 06 sierpień 2005 - 19:02
Napisano 06 sierpień 2005 - 19:56
Napisano 06 sierpień 2005 - 20:49
Polaczki polaczki ... ale w was zawiść
Co wygrałam ? to , ze nie musze martwic sie o dzien jutrzejszy to ,że od zera zbudowałam swoja firme , to że nie musze ubierać sie w supermarketach itd...
Tak MAM SIE CZYM CHWALIĆ To cos niedobrego ? Mam sie wstydzić tego , ze jestem szefową firmy ? Że mnie na wiele stać ? Mam byc jak inni narzekająca i skrzywiona ? Tego oczekujecie ? Ja nie zyje w poczuciu własnej krzywdy i nie napawam sie własnym nieszcześciem "Głupota" w Polsce jest byc lepszym od innych Wszyscy musza byc równani pod sznurek Jesli ktoś jest lepszy i czuje sie lepszy trzeba go zgnoić prawda ? W Polsce nie moga byc lepsi tu musza byc sami kwękajacy i niezadowoleni ze swego losu To mentalność polaczka świetnie przedstawiona w "Dniu świra" Zwłaszcza ta wieczorna modlitwa Palce lizać polaczki rozpretensjonowane do świata i jego okolic Świetnie to przedstawiła Gretkowska w "Polce" "Nie stać ich na poglądy wystarczy poczucie racji i skrzywdzonej wyzszości "
Napisano 07 sierpień 2005 - 11:50
Napisano 07 sierpień 2005 - 12:26
Napisano 07 sierpień 2005 - 18:14
Jacek "Verselle"
Napisano 07 sierpień 2005 - 18:44
ciekawa teoria Wyobraz sobie kochanie , ze dzieki mnie własnie maja prace Ale dobrze dobrze kochanie wyładuj swoja frustracje Przynajmniej masz na kim - zawsze są winni Żydzi i cykliści oraz zaraz ... zastanowie sie kto ... a tak masoni oczywiścieprzez takich jak ty ON nie mają pracy bo nas sie traktuje jako gorszych SPADAJ Z TEGO FORUM NIE ZNAM CIE ALE CIĘ NIE LUBIE
Nie mam jeepa ani audi Nie lubie jeepów ani audi Wole chrysleraW garażu koniecznie jakie audi, jeep i szofer.
Napisano 07 sierpień 2005 - 19:01
Napisano 07 sierpień 2005 - 20:22
Owszem latam w klasie buissnes (albo sie trzymaj angielskiego albo spolszczaj "biznes" nie twórz nowotworów )
Nie spedzam wakacji na Majorce a poniewaz moja rodzina jest zarówno w USA i Niemczech nikomu nie imponują "palemki" wyobraz sobie Wiec ironia nie na miejscu chociaz jak widze starasz sie
Co kupuje w restauracji - chyba nie Twój interes Oczywiscie , że wpisuje sobie to w koszty - bo dlaczego nie mam tego robić ?
Napisano 07 sierpień 2005 - 20:41
Napisano 08 sierpień 2005 - 14:12
No to szabelka w dłoń i szarżuj na czołgiobywatelstwo niemieckie no to juz wszytko jasne skad ta agresja
To bedę opowiadała jako dowcip Dzieki za poprawienie humoru w ten deszczowy dzień kochanieNIE JESTEM TWOIM KOCHANIEM PROSZE SIE ZWRACA DO MNIE PROSZE PANI
A skąd ! To czarownicy Rzucaja uroki przed Geantem531 - czy dla ciebie kulawi to niedouczone, zabiedzone, sfrustrowane i zacofane istoty?
Napisano 09 sierpień 2005 - 18:56
Co wygrałam ? to , ze nie musze martwic sie o dzien jutrzejszy to ,że od zera zbudowałam swoja firme , to że nie musze ubierać sie w supermarketach itd...
Tak MAM SIE CZYM CHWALIĆ To cos niedobrego ? Mam sie wstydzić tego , ze jestem szefową firmy ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych