Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Kradną zamiast pomagać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#21 531

531

Milczek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 31 postów

Napisano 06 sierpień 2005 - 18:51

531 - czy dla ciebie kulawi to niedouczone, zabiedzone, sfrustrowane i zacofane istoty?

Niekoniecznie Zatrudniam 5 osób ON
Sa rózni Od zdyscyplinowanych pracowników do totalnych leni kwalifikujacych sie do zwolnienia Jak ludzie
  • 0

#22 x

x

Narrator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1542 postów

Napisano 06 sierpień 2005 - 19:02

a co by bylo gdyby okazalo sie ze np ja jestem ladniejsza, madrzejsza i bogatsza (finansowo) od ciebie? i ze doszlam do tego sama (zadne spadki ani prezent)?
  • 0

#23 531

531

Milczek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 31 postów

Napisano 06 sierpień 2005 - 19:56

Nic
Tylko jedna uwaga
Nie chodzilabys wtedy do McDonalda
  • 0

#24 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 06 sierpień 2005 - 20:49

Polaczki polaczki ... ale w was zawiść :D
Co wygrałam ? to , ze nie musze martwic sie o dzien jutrzejszy to ,że od zera zbudowałam swoja firme , to że nie musze ubierać sie w supermarketach itd...
Tak MAM SIE CZYM CHWALIĆ To cos niedobrego ? Mam sie wstydzić tego , ze jestem szefową firmy ? Że mnie na wiele stać ? Mam byc jak inni narzekająca i skrzywiona ? Tego oczekujecie ? Ja nie zyje w poczuciu własnej krzywdy i nie napawam sie własnym nieszcześciem "Głupota" w Polsce jest byc lepszym od innych Wszyscy musza byc równani pod sznurek Jesli ktoś jest lepszy i czuje sie lepszy trzeba go zgnoić prawda ? W Polsce nie moga byc lepsi tu musza byc sami kwękajacy i niezadowoleni ze swego losu To mentalność polaczka świetnie przedstawiona w "Dniu świra" Zwłaszcza ta wieczorna modlitwa Palce lizać polaczki rozpretensjonowane do świata i jego okolic Świetnie to przedstawiła Gretkowska w "Polce" "Nie stać ich na poglądy wystarczy poczucie racji i skrzywdzonej wyzszości "

Hmm...
Dorobkiewicz i pozer, konsumpcyjnie nastawiony do życia. W garażu koniecznie jakieœ audi, jeep i szofer. A co niech ludzie widza i zazdroszczš !. Lata tylko w klasie bissnes i całš drogę sie zastanawia, jak tu nie zapłacić kilku groszy za nadbagaż, i co bedzie w darmowym bufecie. Wakacje koniecznie na Majorce bo trzeba kartkę posłać rodzinie, pokazać zdjęcie pod palmami.
Do McDonalda nie chadza, bo obciach, ale w restauracji kupuje tylko wodę - pod warunkiem, że wystawiš fakturę i pójdzie w koszty.
Jakże cudowne może być życie tych naszych wybitnych, obrotnych buisnesmenów. To zaiste duma nas Polaków.
Wszystkich traktujš z wyższoœciš i pogardš ? Może starajš się w ten sposób rozładować stres albo powetować na innych wszystkie nieprzyjemnoœci zaznane w tych gorszych czasach ?.
A może majšc trochę więcej w kieszeni, wydaje im się, że wszystkie rozumy pozjadali.

Skoro tyle zdobyłaœ 531 zacznij się cieszyć tym co masz, ciesz się, baw, korzystaj z życia ale może lepiej rób to w gronie osób, przez których bediesz doceniana, podziwiana i gdzie naprawdę bedziesz się mogła dowartosciować i bedziesz WIELKA.
W innym przypadku po co samemu się męczyć a przy okazji również innych.
Chcesz udowodnić innym, ze twoja postawa/droga jaka sobie w życiu wyznazyłaœ jest jedyna i słuszna czy szukasz zrozumienia i akceptacji ?.
Chociaz nie, pewnie potrzebujesz się napawać swoimi sukcesami zyciowymi. Szkoda tylko, ze żeby to osišgnšć potrzebujesz udowadniać sobie i przy okazji innym swojš wyższoœć nad innymi.
  • 0

#25 Baba

Baba

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 11:50

531 czy możesz w swoich wypowiedziach pomijać słowo "polaczki" (jest to dla mnie słowo wysoce obraźliwe), bo chyba też jesteś Polką no chyba że się myle?. I jeszcze jedno nadal pracuj nad zbieraniem dóbr materialnych (taki masz wykładnik wartości), bo jeszcze Ci daleko bardzo daleko np: do mnie.
  • 0
Nawet siwa może być szczęśliwa

#26 dzidzia1985

dzidzia1985

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 464 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 12:26

Pamętaj że zawsze mozesz zbankrutować i być w sytuacji ludzi na wózku przez takich jak ty ON nie mają pracy bo nas sie traktuje jako gorszych SPADAJ Z TEGO FORUM NIE ZNAM CIE ALE CIĘ NIE LUBIE
  • 0
mam w sobie duże pokłady energi i ciepła

#27 verselle

verselle

Sufler

• Administrator
  • 341 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 18:14

Święta prawda Madziu, możemy zrobić ocenę i pospekulować;) Będzie niezły ubaw:) Może i ja się dołączę:) A swoją drogą bardzo mi "531" bardzo mi Nilfa przypomina.... Odważny w wypowiedziach na forum, a zarazem brak odwagi na rozmowę w realu... ale cóż, nie wymagajmy zbyt wiele od tzw. "krzykaczy" których dobrze widać na o2.
  • 0

Jacek "Verselle"

#28 531

531

Milczek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 31 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 18:44

Mam obywatelstwo niemieckie wiec z całym przekonaniem moge mówic "polaczki"
Moge oczywiście zbankrutować Moge zginąć w wypadku samochodowym , dostać raka albo wygrać w lotto :)

przez takich jak ty ON nie mają pracy bo nas sie traktuje jako gorszych SPADAJ Z TEGO FORUM NIE ZNAM CIE ALE CIĘ NIE LUBIE

ciekawa teoria :D :D :D Wyobraz sobie kochanie , ze dzieki mnie własnie maja prace Ale dobrze dobrze kochanie wyładuj swoja frustracje Przynajmniej masz na kim - zawsze są winni Żydzi i cykliści oraz zaraz ... zastanowie sie kto ... a tak masoni oczywiście

W garażu koniecznie jakieœ audi, jeep i szofer.

Nie mam jeepa ani audi Nie lubie jeepów ani audi Wole chryslera
Owszem latam w klasie buissnes (albo sie trzymaj angielskiego albo spolszczaj "biznes" nie twórz nowotworów ) Nie spedzam wakacji na Majorce a poniewaz moja rodzina jest zarówno w USA i Niemczech nikomu nie imponują "palemki" wyobraz sobie Wiec ironia nie na miejscu chociaz jak widze starasz sie
Co kupuje w restauracji - chyba nie Twój interes Oczywiscie , że wpisuje sobie to w koszty - bo dlaczego nie mam tego robić ?
Baba - moze i daleko - ale nie zamieniłabym sie Nie bede tłumaczyć dlaczego i ... tym razem nie będe złośliwa
  • 0

#29 dzidzia1985

dzidzia1985

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 464 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 19:01

obywatelstwo niemieckie no to juz wszytko jasne skad ta agresja

Added after 1 minutes:

NIE JESTEM TWOIM KOCHANIEM PROSZE SIE ZWRACA DO MNIE PROSZE PANI
  • 0
mam w sobie duże pokłady energi i ciepła

#30 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 07 sierpień 2005 - 20:22

Owszem latam w klasie buissnes (albo sie trzymaj angielskiego albo spolszczaj "biznes" nie twórz nowotworów )

Miło, że mnie poprawiasz, ale jeœli to robisz, to rób to dobrze. Poprawnie powinno być napisane o "business".

Nie spedzam wakacji na Majorce a poniewaz moja rodzina jest zarówno w USA i Niemczech nikomu nie imponują "palemki" wyobraz sobie Wiec ironia nie na miejscu chociaz jak widze starasz sie
Co kupuje w restauracji - chyba nie Twój interes Oczywiscie , że wpisuje sobie to w koszty - bo dlaczego nie mam tego robić ?

nie interesuje mnie osobiœcie co robisz, jak i gdzie spedzasz wakacje i czym jeŸdzisz. Zwyczajnie takie miałam skojarzenia odnosnie twojej wczeœniej cytowanej wypowiedzi odnosnie typowych Polaków. No więc ja równiez mam spostrzerzenia, którymi sie z toba podzieliłam.

Nie mam ochoty w taki sposób dyskutować, to nie jest ani interesujace ani zabawne, dlatego życzę wszystkiego dobrego w dalszej karierze, samych sukcesów i zadowolenia z siebie.
Zastanawia mnie tylko, czemu ludzie, którzy tyle osišgnęli i mogliby być szczęœliwi i zadowoleni bywajš tak złoœliwi i niszczš wszystko wokół siebie. Skoro muszš gdzieœ wyładowac agresję, to czy nie lepiej kupić sobie rękawice i worek, kij lub piłkę i zagrać mecza, zamiast kopać ludzi, którzy w niczym ci nie zawinili ?
  • 0

#31 Baba

Baba

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 499 postów

Napisano 07 sierpień 2005 - 20:41

Masz racje Versiku to wykapany Nilf a po odpowiedzi na mój post jestem tego na 99% pewna. 531 też się nie zamienie z Tobą nie chce być takim "życiowym czołgiem" co wszystko niszczy gdzie się pojawi.Miłego życia Łukaszku (ble)
  • 0
Nawet siwa może być szczęśliwa

#32 531

531

Milczek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 31 postów

Napisano 08 sierpień 2005 - 14:12

Dalej sie mylisz drogi Watsonie ...

obywatelstwo niemieckie no to juz wszytko jasne skad ta agresja

No to szabelka w dłoń i szarżuj na czołgi

NIE JESTEM TWOIM KOCHANIEM PROSZE SIE ZWRACA DO MNIE PROSZE PANI

To bedę opowiadała jako dowcip Dzieki za poprawienie humoru w ten deszczowy dzień kochanie

531 - czy dla ciebie kulawi to niedouczone, zabiedzone, sfrustrowane i zacofane istoty?

A skąd ! To czarownicy Rzucaja uroki przed Geantem :D
  • 0

#33 Kicia

Kicia

Narrator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2065 postów

Napisano 09 sierpień 2005 - 18:56

Co wygrałam ? to , ze nie musze martwic sie o dzien jutrzejszy to ,że od zera zbudowałam swoja firme , to że nie musze ubierać sie w supermarketach itd...
Tak MAM SIE CZYM CHWALIĆ To cos niedobrego ? Mam sie wstydzić tego , ze jestem szefową firmy ?

Dobre :-D :D (hihi)
Pisząc CHWALIPIĘTA... nie miałam na myśli materialnych rzeczy, tylko twoje mniemanie o sobie... ale cóż, tu właśnie uwidacznia się brak cech człowieczeństwa i spłycenie potrzeb, sprowadzone do zaspokojenia prymitywnych instynktów... no i "wyścig szczurów"... Powodzenia w tym wyścigu, który jak wiadomo, prowadzi do nikąd...
Bye ;)
  • 0
Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła.
Victor Hugo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych