Pogrzebcie proshę w sobie i pochwalcie się co macie
#1 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 24 październik 2004 - 12:45
moi kochani(-dzień bez wazeliny dniem straconym,hi)jestem tu od półtora miesiąca i chciałabym trochę bardziej Was poznać,chciałabym żebście zechcieli napisać tu jacy jesteście,co lubicie robić,czego nie lubicie,jakie macie cele w życiu i jakie sposoby na zły humor.
Potraktujcie to trochę jak wyzwanie,zatrzymajcie się i zastanówcie się co Was wyróżnia od innych,co Was w sobie denerwuje a co Wam się podoba;jeśli zechcecie się z tym podzielić na forum to będzie mi miło.
Sama ostatnio stanęłam przed wyzwaniem opisania/określenia siebie i było mi cholernie ciężko,bo odnalazłam a sobie same skrajności.
ps Konwencja dowolna -może być wypracowanie ,może być wyliczanka
Jeżeli za dużo pytań to wybierzcie jedno.
#2 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 24 październik 2004 - 17:06
co lubię?
lubię pić powoli kawę,lubię czekoladę jogurtową,makaron z truskawkami i ze śmietaną,lubię czokapiki(płatki czekoladowe),pieczone ziemniaki i skwarki, nie lubię bakalii,nie lubię jajek na miękko i pomarańczowych skórek na pączkach, :evil: i jeszcze warzyw w zupie,toleruję jedynie marchewkę,aaaaaaa no i nienawidzę wręcz- mleka.
śledziami w oleju nie pogardzę ,co innego w occie tych nie znoszę.
lubię mocną muzykę,wywlekającą brudy świata,no ale lubię też dźwięki subtelne i nostalgiczne ocierające się o poezję śpiewaną.
lubię czytać bajki ,wzruszające i proste opwiastki ale też twardą literaturę nie przebierającą w słowach.
lubię kolorowe skarpetki ,pluszowe misie i kolorowe kredki
Jestem naiwna ,pretensjonalna,niezdecydowana często ,przewrotna,chłodna,nieprzytulna i skryta...
nie lubię się tłumaczyć,spóźniać i gotować
nie potrafię dojść z sobą do ładu,jestem poplątana... :?
Napisano 24 październik 2004 - 17:20
Muzyka: prócz techno, rapu i disco polo, słucham wszystkiego. Szczególnie cenię jazz, blues oraz niektórych kompozytorów muzyki klasycznej.
Ksiązki... to zbyt szeroki temat, aby omówić to w jednym poście napiszę więc tylko tyle: dużo czytam...
Jaki jestem? hmmmm... tu chyba powinni się wypowiedzieć inni
W każdym razie, nie cierpię niepunktualności, niesłowności, bigoterii i hipokryzji.
Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym.
Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.
#4 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 25 październik 2004 - 09:11
szpinaku nigdy nie próbowałam nawet-to dlatego że nie byłam w przedszkolu
moi znajomi opowiadali mi o swoich traumatycznych przeżyciach z dzieciństwa związanych ze szpinakiem no i skutecznie mi to obrzydzili.Przecież na sam widok tej zielonej brei chce się wymiotować a co dopiero to jeść?!a fu
Muzyka...tchno też odpada,rapu już chyba nie ma -teraz jest hip-hop,którym nie gardzę
disco -polo? teżjuż dawno nie słyszałam "majteczek w kropeczki"-to jeszcze żyje?
jazz tak ,blues mnie denerwuje,muzyka klasyczna-byleby nie w filcharmoni
Jaki jestem? hmmmm... tu chyba powinni się wypowiedzieć inni
a ja uważam że najlepiej jest samemu siebie znać,próbować poznać,- bo wtedy można w świadomy sposób kierować swoim życiem np.,choć owszem zdanie innych też się liczy.
Napisano 25 październik 2004 - 10:25
Napisano 25 październik 2004 - 17:27
Nie mogę się z tym zgodzić :twisted: :twisted:Nie znacie się szpinak jest mniam!!!!!!!!!!!
Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym.
Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.
#7 Gość_kuba_*
Napisano 25 październik 2004 - 20:37
#8 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 25 październik 2004 - 20:40
A kuchnia może być dla mnie tylko po to, żeby zrobić sobie kawę.
o tak...ewentualnie żeby odpalić papierosa
Napisano 26 październik 2004 - 07:48
Jaka jestem? Szalona powiedzmy zakęcona chwilami jak słoiczek,wrażliwa,towarzyska myślę- w czterech ścianach bym zwariowała.Dużo mówię...jak katarynka :oops: :-P Boli mnie krzywda ludzka i jeśli tylko jestem w stanie staram się pomóc.Z drugiej strony potrafię być pyskata,uparta jak wół (to po tatusiu - Całuski Tatko kocham Cię (cmok)) i nigdy się nie podaję.Odpada chamstwo i egoizm. Co do muzyki:nie słucham disco polo i heavy metalu jeśli chodzi o muzykę poważną jestem na nią zbyt nerwowa zostaje pop i soul.Reszta jest milczeniem...
#10 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 26 październik 2004 - 20:27
Jaka jestem? zakęcona chwilami jak słoiczek,D
zakręcona jak słoiczek...a czego?
ps też bywam weką,sama się zakręcam a potem nie umiem się otworzyć i potrzeba naprawdę silnej ręki żeby coś ze mnie wydostać .Ale jak już się otworzy słoiczek to dżemik jest taki że palce lizać...
#11 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 27 październik 2004 - 07:40
Napisano 27 październik 2004 - 09:36
lubie pizze, i coca-cole polskie piosenki -( min.teksty Agnieszki Osieckiej)bo wazne sa dlamnie slowa...a nie tylko bum bum...a nie znam na tyle dobrze angielskiego aby moc chlonac zagraniczne piosenki...lubie zakupy i wydawaniw pieniedzy lubie filmy na faktach aautentycznych,oraz programy dokumentalne
lubie kreskowke "EPOKA LDOWCOWA" komedie Bareji...kabarety OTTO.MORALNEGO NIEPOKOJU,ANI MRU-MRU,TEY-A,uwielbiam Laskowika i Smolenia...aha i Cezarego Pazure,Bogusia Linde...i Krystyne Jande
lubie ...Mazury...piekną przyrode, zachody slonca i Augustowskie noce ,lubie samotne spacery po molo i rozmyslanie ,kontemplowanie,
lubie pic goracą cherbate z rodzinka gdy za oknem burza sniezna...czuje sie wtedy ...tak bezpiecznie i cieplo :oops:
nie lubie.......siebie ,swego charakteru,swej nadwrazliwosci ....i kreskowki. ..shrek
Napisano 27 październik 2004 - 09:48
Napisano 27 październik 2004 - 12:27
Mam dpm i staram się nie poddawać i mam upór, który mi w tym pomaga.
Mam marzenia i pasję; czasem mam zły humor i świat wydaje mi się dżunglą, w której zaraz mnie coś lub ktoś połknie...
Mam wspaniałego mężczyznę, bez którego niewiele w życiu miałoby sensu, przy którym zaczęłam w pełni smakować życie...
Mam swoje książki, które są ucieczką w świat fantazji lub wiedzy (w zależności, co czytam :-D )
Lubię wiosnę, lubię jeść lody truskawkowe z kimś wyjątkowym i tuptać z Nim przez park, ulicę lub obojętnie co byleby czuć Jego silną dłoń w swojej.
Lubię się śmiać... Czasem płakać na łzawym filmie...Lubię marzyć i dążyć do tego, by marzenie stało się rzyczywistością.
Lubię przy kawie poplotkować z przyjaciółką albo usłyszeć słowa prawdy o sobie.. Lubię też wypić kawę z mamą nawet w milczeniu...
Lubię szum morza i dotyk piasku pod stopami... Lubię słuchać ludzi, bo każdy człowiek ma jakąś historię do opowiedzenia.
I jeszcze lubię.... Ale niech to zostanie tajemnicą....
Napisano 31 październik 2004 - 01:54
Raczej nie przekonam się do tatara :?
A tak w ogóle to jestem...
Romantyczką(.......)
Egoistką(choć wstępuje we mnie :twisted: gdy widzę krzywdę dzieci, starszych osób i zwierząt) Gdyby ktoś zrobił coś złego mojemu Rudusiowi... (strzal)
Zazdrośnicą :oops: -jestem strasznie zazdrosna :oops: Czasem wiem, że to głupie, ale :evil: :oops:
Lubię poznawać ludzi, obserwować ich.
Bardzo lubię czytać.
Uwielbiam długo spać (w weekendy, bo praca inaczej nie pozwala )
aaa...i już nie będę nic pisać o sobie, bo ......nie potrafię :?
Trudno. Bardzo trudno jest mi pisać o tym jaka jestem :?
Myślę, że najbardziej trafne opinie mogą wydawać osoby, które są obok. One potrafią (obiektywnie , bądź nie) opisać kogoś.
p.s. gdyby ktoś chciał wziąć "pod lupę" moją wrażliwość na krzywdę zwierząt - nigdy nie widziałam jak królik zamienia się w pasztet z królika i nie chcę widzieć. Po prostu lubię pasztet z królika. I tyle
widziałam jak płakał.
Napisano 31 październik 2004 - 18:28
Jestem dość wygadanym młodzikiem , który nienawidzi wręcz słuchać hiphopu i techno!! Zato wolę posluchać wszystkiego co wpada w ucho (jestem fanem łez i iry)
Nie jestem zbytnio wybrednym bo jadam wszystko poza czarną polewką
Najlepszą rzeczą w życiu wg mnie jest przyjaźń bo bez niej czl,owiek nie ma po co żyć!
Napisano 01 listopad 2004 - 21:41
Napisano 02 listopad 2004 - 09:05
#19 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 02 listopad 2004 - 12:11
Ja poprostu umiem cieszyc sie zyciem i docenic to co mam a reszta jest niewazna.....
gdybyś była sama...
pozdrawiam cieplutko.
#20 Gość_konto_skasowane_*
Napisano 02 listopad 2004 - 12:53
Nie lubie bananów :x , placków ziemniaczanych. (M) ..pustych ludzi...sterydziarzy ( (strzal) nadmuchiwanych panów)..nudziarzy..chamstwa... niepunktualności....braku tolerancji. (non) ..iiiiii jeszcze wielu wielu innych zeczy...
Lubie- (spin) . lody malinowe...czekolade z chrupkami... niebanalnych ludzi którzy maja coś ciekawego do powiedzenia , jesień ,wiosne.... śnieg....uwielbiam latac po sklepach , lubie się dobrze ubrac ...., kocham swoje mazidła (kosmetyki).... uwielbiam jezdzić bryką (tj...autkiem)....itd...itp...
Jaka jestem ... bałaganiara... (E) .zawsze brakauje mi na coś czasu... (he2) . jestem leniwa... wszystko zostawiam na póżniej....straszny ze mnie nerwus...mam niewyparzoną buzie... (pain)
Co mam... Mam wspaniałą rodzinke.. .kochanego męża (H) który znosi moje wszytskie humory.. ..cudowne dzieciaki (H) , swój własny kochany domek. (H) ..przyjaciół na których moge zawsze liczyć.. ( .. Moge śmiało powiedziec że prawie wszystkie cele jakie sobie obrałam w życiu------już-----są moje !!! (spin)
pozdrawiam serdecznie
Mis_Sara
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych