Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Jak opisują Ipon na innych portalach!!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 kinia_legionowo

kinia_legionowo

Mruk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 137 postów

Napisano 04 luty 2004 - 09:00

Kochani chciałabym Wam coś przytoczyć. Przeczytałam to na forum www.o2.pl i naprawde pewne stwierdzenia mnie rozbawiły a nawet powiedziałabym zwaliły z krzesła:

Iponek Bronek
Był ktoś na tym wspaniałym forum IPON? Polecam strone www.ipon.pl Można tam poczytac poezję i wiersze wspaniałych Iponków. Można też dawać życzenia złotej rybce, a nawet znaleźć pzrepisy kulinarne, bo Iponki to swietni kucharze. U nas na Ipon nie mówimy do siebie Kaśka czy Baśka. My mówimy Kasieńko, Kasiuniuniu, Basieńko, Marderku, Jerzusiu, bo my jesteśmy Iponki wspaniałe i wcale sobie nie slodzimy i nie udajemy ze to przegięcie. Do wszystkich na początku postu zwracamy się "Kochani" lub "kochane Iponki". Taaak prosze Państwa, Ipon to inny świat, tu wszystko jest piekne i nie ma w ogóle chamstwa i zakłamania, starsze panie, których na forum jest 70 % są w temacie i kumają czacze, wiedzą wszystko o seksie, ale uprawiają go tylko po ślubie i z kochającą osobą, bo na Ipon tak nalezy pisac. Tu nie ma osób perwersyjnych i broń Boże nikt nie uzywa wibratorów, bo my jetseśmy Iponki. Zapraszamy na nasze wspaniałe Iponkowe forum i czat gdzie na 20 osób czatujących jest 5 adminów, a więc dbamy tez o porządek. Niech żyje Ipon.

[21.01] 02:48 Wszystko fajnie
... ale trochę to brzmi jak reklama jakiejś sekty??!!!

[21.01] 11:54 bronku iponku
(...) starsze panie, których na forum jest 70 % są w temacie i kumają czacze, wiedzą wszystko o seksie, ale uprawiają go tylko po ślubie i z kochającą osobą, bo na Ipon tak nalezy pisac. Tu nie ma osób perwersyjnych i broń Boże nikt nie uzywa wibratorów (...)

.... hm.... "tak należy pisać " to nie brzmi przyjaźnie
a i jeszcze jedno - co ma do tego wszystkiego wibrator ?
A może Admini iponu to rodzaj świętej inkwizycji ... inwalidów ?

W tym momencie JA jako już uważam weteran Iponka chciałabym serdecznie pozdrowić Iponka Bronka szczególnie za tekst o starszych Paniach (hmmm to chyba my kobietki) był naprawde wyszukany szczególnie ten o czaczy hihi
AAA te wibratorki że nikt nieużywa?? To wogle mistrzostwo świata.
Naprawde gratuluje wyczucia tematu poprostu zwala z krzesła :)

A wy co o tym sądzicie???

POZDRAWIAM KINIA
PS. Niech żyje inkwizycja inwalidów hihi[/b]
  • 0
A my tak łatwopalni biegniemy w ogień by mocniej żyć!, tak śmiesznie marni dosłowni zbyt

#2 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 04 luty 2004 - 17:11

Nie powinienem był czytać tego, gdy popijałem pepsi :D :D :D
Skoro jednak wyczyściłem już monitor ;) , i przestałem się śmiać, mogę co nieco napisać.
W odróżnieniu od forum o2, nasze IPONkowe reprezentuje nieporównywalnie wyższy poziom. Dla niedowiarków, podaję kilka linków
http://forum.o2.pl/t...1922190&id_f=11
http://forum.o2.pl/t...1609535&id_f=11
http://forum.o2.pl/t...1924552&id_f=11
Sami więc widzicie jak "wspaniałe" jest forum o2. :twisted:
Teraz słów kilka o czacie. :-D Wszyscy bywalcy czata wiedzą, że sytuacja gdy czatuje naraz pięciu operatorów zdarza się stosunkowo rzadko (zwłaszcza przy obecnych lagach na polchacie).
Nawiasem mówiąc (pisząc) Iponka Bronka boli zapewne to, że aby pisać na naszym forum, musiałby się zarejestrować, utraciłby tak ukochaną przez siebie anonimowość, która jest bardzo pomocna w powstawaniu tematów takich jak te, do których podałem linki. To samo dotyczy czata... Owszem, zdarzają się gorące dyskusje (Liwio, pamiętasz tę dysputę o UPA?) jednak nie zdarza się używanie obelg i innych słów uznawanych za wulgarne (owszem, bywają tacy którzy próbują, głównie goście wchodzący przez polchat, jednak od tego właśnie są operatorzy, by reagować w takich sytuacjach).
Podsumowując: skoro Bronkowi nie podoba się IPON, nikt nie zmusza go do odwiedzania naszego portalu, może do woli taplać się w błotku na o2, jeśli tylko tego chce. :twisted: :twisted: :twisted:

Pozdrawiam serdecznie
  • 0

Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym. 

Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.

#3 ozmo

ozmo

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 04 luty 2004 - 18:12

powiem tylko tyle są ludzie i taborety nie warto się przejmować tymi debilizmami wstyd mi za takiego debila
  • 0

#4 basiak

basiak

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 716 postów

Napisano 04 luty 2004 - 20:41

A starsza pani ma go w głębokim poważaniu (ble)

(hihi) (hihi) (hihi)
  • 0

#5 ozmo

ozmo

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 04 luty 2004 - 22:33

powiem tylko tyle są ludzie i taborety nie warto się przejmować tymi debilizmami wstyd mi za takiego debila

no morze troche mnie poniosło ale na boga czy nazwanie tego czynu który dokonał ten gośćna innym portalu opisując nas jako nawiedzonych nie było w jakiś sposób przegięciem to głupota

Może człowieka ponieśćczasem kiedy czyta takie rzeczy

Wiem to tylko internet ele mnie ten gosciu obraziłbo opisał portal jako nawiedzony ja to tak odbieram może dla niektórych śmieszne dla mnie nie
to tylko wirtualna rzeczywistość

Ale ten gość ma nas za zacofanych nic nie wiedzących czy to normalne. czy muszą na nas naskakiwać . A to nie czas na rozgraniczena my wy- to już nie te czasy.
nie pozwole na to żeby w sieci krążyły takie bzdury
Pozdrawiam
  • 0

#6 tomaszek

tomaszek

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 827 postów

Napisano 05 luty 2004 - 17:17

no coz , niech sobie pisza co chca na tym forum 02 ,my i tak wiemy swoje ;) a co do poziomu kultury na forum o2 nie bede sie wypowiadal , bo szkoda slow.
  • 0
Eunuch i krytyk z jednej są parafi....obaj wiedzą jak trzeba-żaden nie potrafi. (Boy-Zeleński)

#7 Pinky

Pinky

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 227 postów

Napisano 06 luty 2004 - 03:34

Kochani :-D :-D :-D Marderku :-D :-D :-D Dobra teraz na powaznie.
Jakis czas temu przeczytalem w prasie opis mojego portalu w ktory wkladaja prace moi znajomi i ja, poprzedzal go opis mojego hobby. Zaszumialo mi w uszach ze zlosci. Teraz wiem ze na to jak widza nas niektorzy ludzie nie mamy zazwyczaj duzego wplywu. Po prostu mozna sie posmiac i tyle. Traktujcie to humorystycznie. Na moim forum portalowym jeden madry nastolatek opisal to krotko : Kto nie z nami ten przeciw nam i olac to. :-D I to bylo streszczenie tego co pomysleli wszyscy moi forumowicze.

Ps. pozdrawiam wszystkie starsze panie :lol:
  • 0
Nie nauczono mnie paciorka, nigdy nie byłem u spowiedzi.
Więc od czupryny do rozporka, niejeden diabeł we mnie siedzi.

#8 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 06 luty 2004 - 16:32

Pinky, mam pytanie... Czy używasz wibratora?? Jeżeli nie, to zdaniem Bronka jesteś "be" :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
Nawiasem mówiąc, po przeczytaniu całego wątku, ropoczętego przez Iponka Bronka zrobiłem klasycznego ROTFLa :D

Pozdrawiam serdecznie
  • 0

#9 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 06 luty 2004 - 16:33

P.S. Miałem na myśli wątek na o2 :twisted: :twisted:
  • 0

#10 blue

blue

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 336 postów

Napisano 06 luty 2004 - 17:03

właśnie Pinky: jakich zabawek używasz (i nie mam na myśli broni)??
  • 0
Bezmyślnym życiem żyć człowiekowi nie warto.

#11 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 06 luty 2004 - 19:53

Czytam sobie to śmieszne o2 (wątek się rozwija) i doskonale się bawię :D Przyznam się, że dawno już tyle nie ROTFLowałem (hihi)

Pozdrawiam serdecznie
  • 0

#12 blue

blue

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 336 postów

Napisano 06 luty 2004 - 20:00

Zastanowiło mnie parę rzeczy, np. co komu przeszkadza czyjaś życzliwość? Czy rzeczywiście nie można się już do kogoś serdecznie zwrócić, by nie zostać posądzonym o słodzenie? A może przegięciem jest właśnie myślenie, że istnieje tylko chamstwo i zakłamanie? Sama bywam złośliwa, o czym parę osób miało okazję się przekonać, ale nie oznacza to, że nie potrafię być uprzejma. To chyba dobrze, że jest takie miejsce, choćby i w sieci, gdzie bycie po prostu miłym człowiekiem jest trendy. A wibrator i perwersje mają się do tego wszystkiego jak piernik do wiatraka.

A co do wspomnianych starszych pań: czy internet jest medium zarezerwowanym jedynie dla zdeprawowanych czternastolatków (świadomie przejaskrawiam w drugą stronę)? Mam nadzieję, że nie. Każdy może zabrać głos w dyskusji, tyle, że może nie każdy wie, co oznacza słowo DYSKUSJA. Wydaje mi się także, że osoba z pewnym bagażem doświadczeń ma odrobinę więcej do powiedzenia niż gimnazjalista żyjący w świecie gier zręcznościowych. Jeśli komuś nie podoba się to, że IPON i jego bywalców charakteryzuje odmienne spojrzenie na świat, to niech sobie poszuka innego miejsca. Mówienie otwarcie, o tym, co nas boli, nie daje spokoju, jest ogromnie cenną i rzadko spotykaną umiejętnością, ostatnio jakoś mało cenioną, a może pomogłoby autorowi tej wypowiedzi, gdyby wśród swoich ulubionych perwersji znalazł też chwilę na głębszą zadumę – chyba, że nie jest już do niej zdolny : P.

Czy w ramach protestu powinnam wrzucić przepis na łososia zapiekanego z pomidorami i bazylią??
  • 0
Bezmyślnym życiem żyć człowiekowi nie warto.

#13 Pinky

Pinky

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 227 postów

Napisano 06 luty 2004 - 21:00

http://www.eromarket...jaka=dd0826.jpg Tylko takich dla koneserow, np ten wziernik medyczny
  • 0
Nie nauczono mnie paciorka, nigdy nie byłem u spowiedzi.
Więc od czupryny do rozporka, niejeden diabeł we mnie siedzi.

#14 Skangur

Skangur

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 849 postów

Napisano 08 luty 2004 - 07:37

Blue

Czy w ramach protestu powinnam wrzucić przepis na łososia zapiekanego z pomidorami i bazylią??

A wiesz, że to dobry pomysł? Tak można wytrącić im broń z ręki. Ośmieszyć ich tym. Tylko czy warto ruszać coś co śmierdzi ?
Tak się składa, że na to forum wszedłem jako pierwszy z chwilą jego powstania. To jest bliźniacze na go2 i w założeniu miało stare być zlikwidowane, lecz sprzeciwili się temu jego starzy bywalcy, więc pozostało. Ponieważ starsi forumowicze(stażem) z kulturą i powagą ale i z zaciętością w dyskusjach nie mieli ochoty się przenosić, więc weszło tam to robactwo i bluzga sobie dowoli. Kiedyś z rrybką i innymi forumowiczami, pisaliśmy do admina by zapanował nad tym. Widać zero reakcji skoro dalej tak się tam dzieje. Nie wchodzę tam, bo i po co.
I nie ma się czym przejmować. Niech sobie piszą szczawy. Każde forum wypracowuje sobie swój klimat, więc cieszyć się tylko można, że tu spotkała się grupka ludzi którzy lubią przebywać ze sobą i dyskutować na poziomie.
pozdrawiam serdecznie wszystkich
aż mi głos wibruje z przejęcia ;)
  • 0
Skangur
Dla świata jesteś nikim,
ale dla kogoś możesz być całym światem.

#15 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 07 marzec 2004 - 18:33

Hejka Iponki!

Dorzucam całość postów nie tylko iponka Bronka jaki dała Kinia powiem szczerze że po ich przeczytaniu jest mi niesmacznie....

http://forum.o2.pl/t...1908735&id_f=11

Pozdrawiam
Majka_Cz
  • 0

#16 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 08 marzec 2004 - 01:09

Facet przejaskrawia ... ale ... faja
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

#17 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 08 marzec 2004 - 17:39

Delikatnie mówiąc, nie interesuje mnie co myślą o nas na o o2 :D Sami nie stworzyli nic godnego uwagi, potrafią jedynie ujadać i obrzucać błotem, anonimowo w dodatku - proszę zauważyć, że posty te nie zostały napisane przez osoby podpisujące się stałym nickiem na o2.
:twisted: :twisted: :twisted:

to byłoby wszystko co miałem do powiedzenia na ten temat
  • 0

#18 tomaszek

tomaszek

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 827 postów

Napisano 08 marzec 2004 - 17:51

Tym osobom co opisują nasz portal na forum o2 mozna zadac pytanie czy znają choc jędną osobe z iponu czy byli na którym zlocie
  • 0
Eunuch i krytyk z jednej są parafi....obaj wiedzą jak trzeba-żaden nie potrafi. (Boy-Zeleński)

#19 magnolia

magnolia

Mruk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 122 postów

Napisano 10 marzec 2004 - 16:08

Ja nie wiem gostek widocznie musi nam zazdroscic IPONkowego klimatu a jako dziadkowi po 70 brak mu tylko wibratora coz...
ludzie maja rozne potrzeby jednak nie wiedza jak i kiedy o nich informowac...
  • 0
...

#20 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 03 czerwiec 2004 - 03:15

No dobra juz nic nie powiem :P
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych