Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Mlekowitka a podrywanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pinky

Pinky

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 227 postów

Napisano 18 styczeń 2004 - 22:59

Nasza wspaniala Mlekowitka zalozyla sie ze mna i zeby sobie samej udowodnic ze nie bedzie podrywala zadnego mezyczyzny przez tydzien.
Panowie pomozcie i jesli ktoregos z was bedzie kokietowala dajcie znac w tym watku.
  • 0
Nie nauczono mnie paciorka, nigdy nie byłem u spowiedzi.
Więc od czupryny do rozporka, niejeden diabeł we mnie siedzi.

#2 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 18 styczeń 2004 - 23:33

nie ma mocnych pinki-przegrasz!!!!!!!!!!!!! ja nie mam
podrywu we krwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odwolasz to za tydzin--zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!ale dziewczyny moge podrywac??????????????? :D :D :D :D :D :D
  • 0
hmm ...ja tu bylam,na czatku i forum"grzeszylam"...az ..w koncu sie zmylam..16.01.2005r ;D

#3 Pinky

Pinky

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 227 postów

Napisano 19 styczeń 2004 - 01:01

O jak nie to nie ! Twardym trza byc a nie mietkim. A wogle jest jakis mezczyzna na Iponie ktorego nie rwalas ?
  • 0
Nie nauczono mnie paciorka, nigdy nie byłem u spowiedzi.
Więc od czupryny do rozporka, niejeden diabeł we mnie siedzi.

#4 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 19 styczeń 2004 - 15:57

HM...NIE FLIRTOWALAM Z WALDIM,WERSALE..ITP ITD. PINKY NIE MYL FLIRTU Z PODRYWEM! WYTLUMACZE CI TO NA...PĄCZKU! A WIEC WEZ KAJECIK I NOTUJ :FLIRT TO WĄCHANIE AROMATU,PODRYW ZLIZYWANIE LUKRU....MILOSC TO PALASZOWANIE PĄCZKA I OBLIZYWANIE PALUSZKOW... :lol: :P
  • 0
hmm ...ja tu bylam,na czatku i forum"grzeszylam"...az ..w koncu sie zmylam..16.01.2005r ;D

#5 basiak

basiak

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 716 postów

Napisano 19 styczeń 2004 - 20:33

A to dobre.. to mi się podoba :!:
Zadziwiasz mnie swoim poczuciem humoru i ripostami Mlekovitko :lol: Dołączona grafika
  • 0

#6 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 23 styczeń 2004 - 10:42

DZIEKI BASIU (cmok) ZA ...DOCENIENIE MOJEEGO SPECYFICZNEGO POCZUCIA HUMORU!Z PINKIM TEZ ZALOZYLAM SIE DLA...JAJ![ ALE NIE PINKIEGO ;) (hihi) ]BO POWIEDZCIE CZY MOZNA ZAWROCIC KIJEM WISLE?MLEKOWITKA LUBI SPROSNE ZARCIKI SKOJARZENIA ,POD TEKSTY EROTYCZNE...TEGO NIC NIE ZMIENI...KAZDY MA JAKIES HOBBY JEDEN ZNACZKI ... A DRUGI WĄCHANIE PĄCZKOW[DOBRZE ZE NIE KLEJU} (E)A O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE...ALE WIECIE CO CALY CZAS PODCZAS WĄCHANIA MAM CZERWONA KRESKE --TO GRANICA ,ZA KTORĄ JEST TEN JEDYNY FACET!JESZCZE JEDNO MNIE MECZY GDY FACET WĄCHA JEST OK ...A GDY KOBIETA TO JUZ BEEEEE!? ZGLASZAM POSTULAT WYSOKI SEJMIE O ROWNOUPRAWNIENIE W WĄCHANIU PĄCZKOW!!!! (hihi) (hihi) (hihi)
  • 0

#7 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 23 styczeń 2004 - 12:55

Koffffana Mlekovitko a kto powiedział ,że jak kobieta wącha to jest be ? Mnie sie to akurat podoba 8) Ale ... problem w tym zeby sie nie odurzyc tym zapachem do tego stopnia - że od razu rzucasz sie i zjadasz całego pączka :) przekraczajac czerwona kreske :) Niestety wiekszość kobiet tak własnie robi :evil: jesli juz lubia flirtowac - to niestety nie znaja granic tego flirtu ,żadnych czerwonych kresek :cry: :cry: a takie kobiety faktycznie sa dla mnie be ... i pewnie dla wiekszości facetów równiez :) owszem sypia sie z nimi ale sie ich nie szanuje Na szacunek trzeba sobie zasłuzyć
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

#8 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 23 styczeń 2004 - 15:30

az taka lakoma to ja nie jestem nifus---aby rzucac siena kazdego pączka...i go zjadac...nawet gdy nie jestem w stalym związku ...a gdy jestem z kims naprawde blisko...jestem wierna na 100 procent.... hm widac ze mnie nieznasz jeszcze...kochanie...milosc traktuje bardzo powaznie...
  • 0

#9 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 23 styczeń 2004 - 15:38

Kofffana Mlekovitko - nie pisałem o Tobie ... troche wiem jaka jestes ... Wiem, ze nie przekroczysz tej czerwonej kreseczki Właśnie dlatego ,że znasz ta granice jestes taka wspaniała i fascynujaca dziewczyną (love)
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

#10 Blondi

Blondi

Statysta

• Użytkownik
  • PipPip
  • 7 postów

Napisano 03 luty 2004 - 18:38

Ona kochana ??? Dla mnie była lekko niegrzeczna Choc to malo powiedziane :evil:
  • 0

#11 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 03 luty 2004 - 20:46

:-P
  • 0

#12 Blondi

Blondi

Statysta

• Użytkownik
  • PipPip
  • 7 postów

Napisano 04 luty 2004 - 16:39

Mlekovitka - chyba juz masz dosc zepsuta opinie na tym portalu wiec nie bede juz nic dodawała . Acha - moze tylko jedno - przypominam Ci ze wysyłanie mnie na pobocze drogi - gdzie wg. Ciebie mam zarabiac - to kochana moja STRECZYCIELSWO A to jest karalne :D :D :D Przyjrzyj sie sobie kobieto
  • 0

#13 ozmo

ozmo

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 04 luty 2004 - 18:33

Bez nerwów kobiety po co te dogryzania szkoda nerwów urode sobie popsujecie
  • 0

#14 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 04 luty 2004 - 19:07

:shock: Kobieto zastanó się co Ty wogóle piszesz(?).. co Ty wogóle możesz powiedziec o tym portalu i ludziach przebywających na nim(?) Jestes tu od paru (nastu) dni a zgrywasz pania wszystkiego i wydaje Ci się ze możesz jeżdzic po wszystkich(?) chyba się troszkę mylisz....a propo mleczko (mlekovitki)to na twoim miejscu zastanowiłabym się głeboko nad tym co piszesz.... bo ja i jeszcze kilka (-nascie) osób napewno stanie za nia murem.... więc uważaj na słowa. (non) . Po 2 musisz być bardzo prostą istotka skoro nie potrafisz zrozumiec ze dwoje ludzi się kocha i chce ze soba być.... No cóż ale nie każdy musi być "orłem" ps.cieńka jestes !!! widze że musisz rozbijac związki zeby znależć sobie faceta..(?).a zresztą twoje foto mówi bardzo wiele.... :shock: :P
  • 0

#15 Kasiaczek

Kasiaczek

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 304 postów

Napisano 04 luty 2004 - 19:21

Ewa brawo (cmok) masz racje co do Blądi.... Ja też chcę coś powiedziec :D moge być nie miła :?: ;) nawet jesli ma to grozic mnie wywaleniem z tego chatu to i tak tu dojde :lol: Chciałam napisac ze Blądi chyba jest pustą osóbką skoro pierdzieli takie żeczy... Wszyscy przeciwko Tobie sie staną tu na tym czacie i forum... Nawet się ubrać nie potrafisz... A co dopiero mówić... (ble) Moze zamknij swą brzytką twarz... zmien sobie czat, w stylu sex na jakieś stronce :D poczujesz sie jak w domu.... a Nilf chyba Cie nie zechce... bo gdyby chciał to by był nie poukładany, a Łukasz taki nie jest... Więc proszę blądynko droga, zejdz na ziemie i pomyśl troche co robisz :!: bo Ty nie ranisz mlekovitki ale ranisz swoją duszę... a wierze ze nie jestes taka straszna jak się opisujesz :!:

Pozdrawiam

Kasiaczek
  • 0
Szczęściem może być każdy uśmiech,
każdy dobry uczynek, nowy dzień,
nowa wiadomość, dobra ocena,
przyjaciel, spełnione marzenie . . .
a moim szczęściem jest to, że żyję wśród Was !!!

#16 Aga30

Aga30

Mruk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 81 postów

Napisano 04 luty 2004 - 21:27

(hihi) Nie ma nic bardziej żenującego niż kobiety sprzeczające się o mężczyzne... :oops: ;) Trochę więcej godności Mlekowitko i Blondi :!: To jest wprawdzie rzeczywiśtość, ale... wittualna :twisted: Ale rozumiem, że mogłyście o tym zapomnieć :P
  • 0
Jeśli chcesz zobaczyć tęcze musisz cierpliwie znieść deszcz :)

Tylko to co nieważne jak krowa się wlecze,
najważniejsze tak prędkie, że nagle się staje :-D :) :-D

#17 ozmo

ozmo

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 04 luty 2004 - 21:29

Kasiaczek i misy piszecie że blondi robi jest be be bo jadzie z mlekowitą nie twierdze że zrobiła dobrze - Ale czy to powód żeby ją wywalać z czata i proponować jej wizyte na czacie w stylu seź sapewniem nic ciekawego na nim niema nawet nie idzie z nikim pogadać sensownie. Co do sprzeczki i utarczek między blądi a mlekowitką nie wtrącam się .

Prosze tylko was o sensowną dyskusję na forum a niee w cudzysłowiu jechanie jednych na drugich
Blondi obraża mlekowite
misy i kasiaczek obraża blondi
koło się zamyka
Bądzmy poważnymi ludzmi
  • 0

#18 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 04 luty 2004 - 21:33

nie wim co mam powiedziec ...przyjaciol poznaje sie w biedzie...dziekuje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!mi w tym tenacie juz bylo brak slow i nerwow...na komentarze cale szczescie ze istnieja ignory na czatku...to wciskam blondi i nie widze jej ani na privie ani na gglownym--mardi mi podpowieedzial to jest niezly wynalazek :D :D :D dzieki wam dziewczyny odzyskalam wiare w siebie....i sie usmiecham :D (cmok) was obieee
  • 0

#19 Aga30

Aga30

Mruk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 81 postów

Napisano 04 luty 2004 - 21:53

I jeszcze jedno: Kasiaczku, Saro :!: Na jakiej podstawie obrażacie Blondi :?: Nikt nie powinien nikogo obrażać bez względu na to jak jak długo przebywa na iponie.... :oops: Jeśli już musicie to robić, to nie na forum.

Przecież Blondi niczego wam bezpośredbio nie zrobiła :twisted: Bo chyba mi nie powiecie że... przeszkadza wam jej styl ubierania. :o :shock: ;)

I chyba też zapomniałyście że... to tylko internet :!: (hihi) :D :-D
  • 0

#20 Aga30

Aga30

Mruk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 81 postów

Napisano 04 luty 2004 - 21:58

:D :D :D Ozmo Brawo :!: (B) Dla ciebie za dwa dzisiejsze posty :!:

Pozdrawiam :lol:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych